Jaguar De Ridder
 

DE JUISTE BANDEN VOOR UW JAGUAR

 

Een Jaguar is geen doorsneewagen en levert hoge prestaties als het gaat om acceleratie en remkracht. Dat maakt een Jaguar uniek. De banden zijn de schoenen van uw Jaguar. En net zoals u beter loopt op goede schoenen, rijdt uw Jaguar ook beter op de juiste banden. Met betere prestaties en een hoger rijcomfort. Afgestemd op heel wat factoren, zoals bijvoorbeeld uw rijgedrag en het seizoen.

Advies en keuze

Wij adviseren u graag over de juiste banden voor uw Jaguar in combinatie met de omstandigheden en condities waarin u rijdt. Met de kennis en ervaring die wij hebben van Jaguar, in combinatie met de verschillende merken en type banden, garanderen wij het juiste schoeisel voor uw wagen.

Winterbanden

Sneeuw, ijs en ijzel maken autorijden een stuk gevaarlijker voor u en uw passagiers. Tenzij u met winterbanden rijdt natuurlijk. Want die hebben meer grip op gladde wegen en verhogen de veiligheid. Zodra de buitentemperatuur onder de 7º C daalt, zijn winterbanden aan te bevelen, ook op een droog wegdek. Omdat ze een betere grip hebben bij lage temperaturen rijdt u veiliger en comfortabeler. Wanneer u kiest voor winterbanden, wisselen wij voor u de zomer- en winterbanden van uw Jaguar op de geschikte momenten. In de tussentijd zorgen wij voor stockage van uw andere set.

Schaft u voor het eerst winterbanden aan voor uw Jaguar? Vraag dan zeker naar onze interessante aanbiedingen. Behalve afzonderlijke winterbanden voor uw wagen hebben wij ook altijd velgensets in de aanbieding; vier velgen voorzien van winterbanden. Informeer bij ons naar de mogelijkheden voor uw Jaguar.