Jaguar De Ridder
 

HANDSFREE BELLEN IN UW JAGUAR

De ontwikkeling van de mobiele telefoon, met alle functionaliteiten, blijft in hoog tempo doorgaan. Ook het aanbod aan mobiele telefoons is enorm, met een grote variatie in gebruikte elektronica.

 

Voor de ingenieurs bij Jaguar is het een grote uitdaging om de mobiele telefoon-integratiesystemen in de verschillende Jaguar-modellen compatibel te maken met het huidige aanbod telefoons. Als gevolg van de verschillen in toegepaste Bluetooth®-technologie en -software blijkt dat niet alle in de handel verkrijgbare telefoons compatibel zijn met Jaguar-telefoonsystemen. Deze modellen worden geregistreerd in een speciale lijst. Gezien de snelle ontwikkelingen in de mobiele telefoonmarkt wordt deze lijst regelmatig vernieuwd.

Er is een speciale website ontwikkeld waarop u, als eigenaar van een Jaguar, precies kunt zien welke telefoons geschikt zijn voor het telefoonsysteem dat in uw wagen is geïntegreerd.

U treft er alle relevante informatie aan met betrekking tot Jaguar en telefonie. Zo vindt u er de meest geschikte toestellen inclusief procedure om te koppelen en weet u of uw huidige telefoon wel geschikt is voor het telefoonsysteem in uw Jaguar.

BEZOEK HIER HET CONNECTIVITY CENTER