Jaguar De Ridder
 

SPOT REPAIR & RECONDITIONING

De conditie van uw Jaguar wordt niet alleen bepaald door de staat van de techniek, maar ook door de staat van de lak en het interieur. Een wagen die regelmatig optisch wordt onderhouden heeft een grotere waarde dan een wagen die nooit wordt gewassen, uitgezogen en gepoetst. Regelmatig optisch onderhoud is dan ook belangrijk als u de waarde van uw Jaguar hoog wil houden.

Spot repair
Kleine beschadigingen aan uw Jaguar, bijvoorbeeld door steenslag of door een opengeslagen portier van een naast u geparkeerde wagen, kunnen met spot repair worden hersteld. Onzichtbaar en snel. Spot repair is een kostenbesparende herstelmethode waarbij de kwaliteit van het herstelwerk is gewaarborgd. Gegarandeerd.
Reconditioning
Een reconditioning van uw Jaguar houdt in dat wij uw wagen grondig wassen, polijsten en in de was zetten. Het interieur stofzuigen wij met een industriële stofzuiger en vlekken in de bekleding worden waar mogelijk verwijderd. Wij geven ook de lichtmetalen velgen en de kunststofdelen van uw Jaguar een schoonmaakbehandeling en besteden extra aandacht aan ruiten en banden. 
Uw wagen ziet er hierna niet alleen als nieuw uit, hij voelt ook zo aan. Bovendien komt dit ten goede aan de restwaarde van uw Jaguar; belangrijk voor het moment van inruil of verkoop.