Jaguar De Ridder
 

SCHADEHERSTEL AAN UW JAGUAR

In het drukke verkeer van tegenwoordig is de kans op (parkeer)schade helaas altijd aanwezig. Schade aan uw Jaguar die veelal te wijten is aan andere weggebruikers en die u natuurlijk weer zo snel mogelijk wilt zien verdwijnen. Gelukkig zijn onze Jaguarspecialisten daarvoor perfect opgeleid.

Wij zijn een erkend schadeherstelbedrijf

Als officiële Jaguar-verdeler kunnen wij u ook helpen bij de afwikkeling van de schade aan uw wagen. Zo kunnen wij de taxatie en de financiële afwikkeling voor u verzorgen. Veel verzekeringsmaatschappijen suggereren zelf een schadeherstelbedrijf, maar dat is geen verplichting: u mag zelf kiezen door wie u de reparatie laat uitvoeren. Daarbij heeft een officiële Jaguar-verdeler toch altijd net iets meer ervaring met uw wagen dan een universeel herstelbedrijf.

Bij schadereparatie aan een Jaguar is het belangrijk dat deze op de juiste wijze wordt hersteld. Alleen erkende schadeherstelbedrijven voldoen aan de strenge normen van Jaguar op het gebied van kwaliteit en onderhoud. Alleen zij kunnen garanderen dat uw wagen na de reparatie weer even mooi en - zo mogelijk nog belangrijker - weer even veilig is als vóór het ongeval. Wij zijn een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf waardoor wij uw Jaguar weer in topconditie kunnen brengen.

Wij maken het u gemakkelijk

U wordt niet elke dag geconfronteerd met schade aan uw wagen. Gelukkig maar! Het is dus ook logisch dat u niet op de hoogte bent van alle procedures van verzekeringsmaatschappijen en schadeherstelbedrijven. Dit nemen wij u dan ook graag uit handen, zodat u uw tijd en aandacht aan belangrijkere zaken kunt besteden.

Uw voordelen op een rijtje

  • Wij nemen u graag de volledige afwikkeling van het schadeherstel met uw verzekeringsmaatschappij uit handen, inclusief taxatie en financiële afhandeling.
  • Wij garanderen dat de restwaarde van uw wagen behouden blijft na reparatie.
  • Opdat uw mobiliteit tijdens het schadeherstel is gegarandeerd, bieden wij u graag verschillende mogelijkheden van vervangvervoer aan.
  • Een door Jaguar erkend schadeherstelbedrijf maakt uitsluitend gebruik van originele Jaguar onderdelen en materialen bij de reparatie van uw wagen, zodat uw wagen geheel volgens de richtlijnen van de fabriek wordt hersteld.
  • Alle werkzaamheden worden uitgevoerd door speciaal getrainde medewerkers, waarbij de exacte normen van Jaguar in acht worden genomen.

U behoudt uw garantievoorwaarden

Doordat originele Jaguar onderdelen, materialen en reparatiemethoden worden toegepast, garanderen wij bij een Jaguar met fabrieksgarantie dat zowel de 6 jaar carrosseriegarantie als de 3 jaar lakgarantie onverminderd van kracht blijven. En ook op de schadereparatie zélf hebt u uiteraard Jaguargarantie.