Jaguar De Ridder
 

PERFORMANCE CONTINUES TO MEET PASSION

Passion continues to meet performance
Of is het toch andersom? No difference, het is tweemaal juist!

Het huis De Ridder, sinds 1951 officieel dealer voor het onevenaarbare Jaguar, en ondertussen ook alweer meer dan een decennium voor dat andere iconische merk, het al even onuitwisbare Land Rover, zit, analoog aan het moederhuis, in een niet meer te stoppen positieve stroomversnelling.

De internationale Jaguar Land Rover norm volgende zullen wij in 2019 een heuse gedaantewisseling ondergaan. Dit alles in het kader om u ook in de komende decennia op een passende, stijlvolle en dynamische manier te mogen ontvangen.
Uiteraard blijft onze prioriteit u een hoogstaande, professionele en kwaliteitsvolle service te leveren. Dit op een steeds zeer bereikbare maar volledig hertekende site én in een uiterst hedendaagse, aangename en ruime lifestyle omgeving.

De geplande werken, inclusief de ruime uitbreiding van uw Jaguar Land Rover concessie op de u gekende locatie, kunnen en zullen op sommige ogenblikken enkele ongemakken met zich meebrengen. Wij wensen ons hiervoor reeds op voorhand te verontschuldigen, maar we zullen er alles aan doen om deze mogelijke ongemakken tot een minimum te beperken.

Samen met de grondige fysieke wijziging van de gebouwen alsook nieuwe, bijkomende activiteiten is er eveneens een evolutie achter de schermen. Deze laat namelijk toe om de constante groei en de toekomstplannen die Jaguar Land Rover ambieert, te kunnen waarmaken en in goede banen te leiden.
Mannu Meirsman, straks 30 jaar onder de vleugels van Jaguar, zal als gedelegeerd bestuurder optreden en als aandeelhouder een sterk en uiterst competitief team vormen met de holding van de ondernemingsfamilie Plasschaert.

Het Jaguar Land Rover De Ridder team staat natuurlijk borg voor kwaliteit en continuïteit. Het team wordt verder uitgebreid en versterkt om u en uw wagen in alle comfort te mogen ontvangen. Want bij ons staat dit centraal: onze onstuitbare dynamiek en gezonde ambitie is er niet enkel voor u, maar vooral door u!

Waarvoor onze zeer gemeende en oprechte dank.

Mannu Meirsman
gedelegeerd bestuurder


PERFORMANCE CONTINUES TO MEET PASSION