Jaguar De Ridder
 

FISCAAL VOORDEEL DANKZIJ DE JAGUAR PHEV's

BESTEL VOOR 1 JANUARI 2023 UW PLUG-IN HYBRIDE EN BLIJF 100% BRANDSTOFKOSTEN AFTREKKEN

VANAF 1 JANUARI…

Vanaf 1 januari 2023 verandert de fiscaliteit op bedrijfswagens. Dit is het gevolg van de op 10 november 2021 goedgekeurde wetgeving rond de vergroening van de fiscaliteit voor bedrijfsvoertuigen. Het doel? Fiscale ontrading enerzijds en aanmoediging van wagenparkvergroening anderzijds.

Zo bijvoorbeeld wordt de fiscale aftrekbaarheid van fossiele brandstofkosten begrensd op maximaal 50% voor alle plug-in hybrides besteld vanaf 1 januari 2023.

Bestelt u uw nieuwe Jaguar PHEV vóór die datum*, dan geniet u nog wel van een aftrekbaarheid tot 100% op uw brandstofkosten.

* Bestelling =

-  Bestelbon opgemaakt en ondertekend vóór startdatum van nieuwe regels door de verkoper en koper-belastingplichtige van het voertuig indien deze niet kiest vóór een leasingformule;

-  Leasingovereenkomst ondertekend vóór een startdatum van nieuwe regels door de leasegever en leasenemer-belastingplichtige indien deze wel beslist om een leasingformule aan te gaan.

HET BESTE VAN TWEE WERELDEN, DE JAGUAR PHEV (PLUG-IN HYBRIDE) MODELLEN

WAT IS EEN PHEV?

Voluit Plug-In Hybrid Electric Vehicles, kortweg (PHEV) hybrides, hebben een interne verbrandingsmotor én een elektromotor. Zo wordt het beste van beide technologieën gecombineerd!

Rijdt u elektrisch, dan geniet u van quasi geluidloos rijcomfort en emissieloos rijden. Meer kilometers? Sneller rijden? Dankzij de onmerkbare overgang tussen elektromotor en benzinemotor verloopt dat probleemloos.

De krachtige batterij van de Jaguar PHEV heeft een bereik tot 61 km (WLTP-cyclus, modelafhankelijk). Het is dan ook logisch dat u vooral tijdens kortere ritten vaak (100%) elektrisch zal rijden en zo brandstof bespaart.

Batterij (bijna) leeg? De batterij laadt u thuis op aan een standaard stopcontact of een thuislaadstation. Onderweg zijn er meer en meer publieke laadpalen of snelladers. Met zo'n snellader wordt in korte tijd de batterij voor 80% opgeladen.

KOM DE JAGUAR PLUG-IN HYBRIDES ONTDEKKEN

FINANCIEEL VOORDEEL

Behalve de ecologische en verbruiksmatige aspecten, is er tevens het financiële voordeel. Een gunstige fiscale aftrekbaarheid, een lage BIV en jaarlijkse verkeersbelasting tot en met een laag VAA. Er zijn liefst 2 Jaguar PHEV modellen om uit te kiezen.

Interesse of proefrit? Klik op onderstaande knop om een afspraak te maken. Of kom langs in de nieuwe showroom om uw volgend voertuig te ontdekken.

Team De Ridder helpt u graag verder bij de keuze van uw Jaguar.

KOM DE JAGUAR PLUG-IN HYBRIDES ONTDEKKEN

de jaguar phev's (plug-in hybride)

JAGUAR E-PACE PHEV

JAGUAR F-PACE PHEV